counter create hit

مطالب مرتبط:

داروی آزمایشی چاقی از ایجاد سنگ کلیه پیشگیری می کند

دانشمندان دریافته اند داروی آزمایشی چاقی دارای پتانسیل پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه در موش ها است.

احساس تنهایی در محیط کار به اندازه کشیدن ۱۵ سیگار در روز از عمر افراد می‌کاهد

همشهری آنلاین: بنابر گزارش جدید " هاوارد بیزینس"، دلیل آن که بسیاری از افرد با وجود برخورداری از حقوق و مزایای عالی شغلی از شغل خود ناراضیâاند یا دچار بیماریâهای روحی میâشوند، احساس تنهایی و انزوا در محیط کار است. ...

چادرهای «هلال احمر» در جاده ها؛ نقطه قوت سفرهای نوروزی

جمعیت هلال احمر به عنوان یک نهاد غیردولتی، سهم بسزایی در ارائه خدمات امدادی به هموطنان دارد و این ماموریت در ایام نوروز، به شدت برجسته و قابل لمس است.

راه هایی برای مهار کردن میل به سیگار

سیگار کشیدن باعث کاهش جذب این ویتامین در بدن می شود و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری ها را افزایش می دهد. نوشته راه هایی برای مهار کردن میل به سیگار اولین بار در پزشکی. پدیدار شد. ...

ظریف: ایران برای صدور خدمات پزشکی به نخجوان آمادگی دارد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز در دیدار با رئیس مجلس عالی جمهوری خودمختار نخجوان ، گفت: ایران برای صدور خدمات و تجهیزات پزشکی به نخجوان آمادگی دارد. ...

تاخیر چندماهه در رسیدگی به تعرفه های پزشکی ۹۷/رشد تعرفه ها متناسب با نرخ تورم

دبیر و رییس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت گفت: شورای عالی بیمه در سال گذشته به صورت فعالانه به بحث تصویب تعرفه های پزشکی سال ۹۷ ورود کرد و در دو جلسه و با حضور تمامی اعضای شورا، در آبان و دی ماه ۹۶ به اتفاق آرا مصوب شد که تعرفه های پزشکی سال ۹۷ به اندازه میز ...

۵ میوه و سبزی فصل بهار را روزانه به رژیم‌تان بیفزایید

همشهری آنلاین: مقابله با افزایش کلسترول، منابع غنی از آنتی اکسیدان، âپیشگیری از ابتلا به سرطان و... اینها بخشی از خواص بیâنظیر میوهâهای فصل بهار برای سلامتی است. ...

بهبود سلامت استخوان‌ها با مصرف محصولات لبنی

همشهری آنلاین: مطالعه جدید آشکار ساخته است که مصرف بیشتر محصولات لبنی موجب بهبود تراکم استخوانâها و تقویت ستون فقرات میâشود.

تاثیرات مضر بیخوابی بر بدن را جدی بگیرید

یک خواب خوب شبانه بسیار برای عملکرد مناسب بدن مهم بوده و موجب ایجاد یک زندگی سالم می شود.

تحویل اجساد هواپیمای تهران-یاسوج به پزشکی قانونی

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور می گوید تاکنون 201 قطعه از اجساد جان باختگان سانحه هوایی تهران ــ یاسوج به این سازمان برای تعیین هویت تحویل شده است.

نکته بهداشتی: نیازهای ویژه غذایی زنان

همشهری آنلاین: زنان بهâخصوص در دوران بارداری و یائسگی نیازهای غذایی ویژهâای دارند.

DRS مردم سنتی, نان, نان صنعتی, بهداشت ارتباطات

۹۰درصد مردم نان سنتی می خورند/ نان های صنعتی سالم ترند

... این موضوع از کیفیت تجربه نقاط قوت غالب مردم ایران است. از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این برخی از کارشناسان کیفیت آرد محصول به حساب آورد و آنها را برخی نیز یک نوع نان در نانوایی مراجعه کننده به. بنابراین مهندس میرا صبح امروز در گفتگو با خبرنگار ... تعیین کیفیت نان در کشور پرداخت و افزود: اساس تولید نان بهداشتی از حضور فیزیکی پلت فرم است که یک سالم آرد به عنوان ماده اولیه در تهیه نان باید نظارت کافی با شرایط مناسب دست nanshih دسترسی داشته باشید. نشان می دهد ۵۰ درصد انرژی و پروتئین بدن از نان وی از نان به عنوان تامین کننده حدود ۵۰ درصد از انرژی، پروتئین و ریز مغذی های بدن نام برد و گفت: بر همین اساس، نان با کیفیت و سالم در اولویت برنامه‌های وزارت  بهداشت قرار گرفته است. صباح ادامه داد: در فرایند تبدیل گندم به نان باید در همه مراحل نظارت کافی وجود داشته باشد، اصول کاشت و برداشت گندم در مزارع، رعایت و از آن مراقبت شود تا گندم سالم به سیلوها و سپس به کارخانه‌های آرد برسد. ورود سازمان غذا و دارو وی افزود: در این مرحله سازمان غذا و دارو به طور ویژه سیلوها و کارخانه‌ها را کنترل می کند تا گندم و آرد تولید شده با شرایط بهداشتی در اختیار نانوایی‌ها قرار گیرد. به همین منظور لازم است که سیلوها دارای پروانه بهداشتی و حضور مستمر یک مسئول فنی باشند. صباح اظهارداشت: سبوس فواید بی شمار از جمله در کنترل چاقی، رفع سوء تغذیه و گوارش دارد با توجه به اینکه قوت غالب مردم نان است و تولید آن در کشور در حجم بالایی انجام می شود باید نحوه تولید و نگهداری آرد و فرایند پخت نان اصلاح شود و کارخانه‌های آرد با رعایت میزان استاندارد سبوس گیری، آرد سالم با شرایط مطلوب را به نانوایی‌ها برسانند. برنامه غنی سازی آرد وی ادامه داد: یکی از ضرورت های امروز کشور بهبود کیفیت نان از طریق غنی سازی آرد است و غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک از چندی پیش در همه کارخانه‌ های کشور آغاز شده و در حال انجام است و غنی سازی آرد با ویتامین D نیز از الزامات سازمان غذا و دارو است. معاون اداره کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: اجرای برنامه غنی سازی آرد گندم نان های سنتی مرسوم در جامعه به جز سنگک (نان تافتون، بربری و لواش) با آهن و اسید فولیک با هدف کاهش کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن، در دستور کار قرار دارد. صباح ادامه داد: مطالعات تکنیکال و بالینی در خصوص انجام طرح غنی سازی آرد گندم با ویتامین D۳ به جهت کاهش کمبود شایع ویتامین D۳  در کشور و بازنگری ضابطه های غنی سازی و غذاهای فراسودمند و بررسی پرونده های درخواست تولید این فرآورده ها، از دیگر اقدامات سازمان غذا و دارو است. تجهیز کارخانه های آدر به آزمایشگاه و مسئول فنی وی با تاکید بر اینکه نان را در چارچوب برنامه غنی سازی مواد غذایی قرار داده ایم، تصریح کرد: رعایت آلودگی‌های میکروبی در تولید آرد ضروری است به همین منظور باید همه کارخانه‌ها مجهز به آزمایشگاه و یک مسئول فنی باشند و با نظارت سازمان غذا و دارو، آرد سالم از کارخانه خارج شود. صباح افزود: تشدید نظارت ها برای حذف جوش شیرین، کاهش میزان نمک در نان‌های مصرفی، استفاده نانوایی‌ها از نمک تصفیه شده و لزوم مصور بودن کیسه‌های آرد به نشان غنی سازی و آرم سازمان غذا و دارو، از برنامه ‌های در حال اجرای وزارت بهداشت است. ۹۰ درصد مردم نان سنتی می خورند وی گفت: گرچه حدود ۹۰ درصد مردم تمایل به خوردن نان سنتی دارند اما نان های  صنعتی که با حجم بالا تولید می شود سالم تر از نان‌های سنتی هستند. البته نان‌های حجیم شده سبوس دار و با کیفیت مطلوب مد نظر سازمان غذا و دارو است و نان‌های حجیم شده سفید ممکن است بیماری هایی را برای مصرف کننده ایجاد کند. صباح اظهارداشت: البته شکل نان گویای صنعتی بودن آن نیست، نان حجیم هم می تواند صنعتی باشد و در کارخانه تولید شود و هم می تواند در حجم کم به طور سنتی پخته شود مانند مغازه‌های نان فانتزی که در سطح شهر وجود دارند و نان حجیم تولید می‌کنند در حالی که صنعتی نیستند، بدو ن‌سبوس و تولیدشان کم است . صدور شناسه برای نانوایی ها وی گفت: سازمان غذا و دارو با اقدام به صدور شناسه نظارت کارگاهی برای نانوایی‌ها قصد ورود کرده است، این شناسه برای آن دسته از نانوایی هایی صادر می شود که حداقل های ضوابط بهداشت را رعایت کنند. صباح افزود: صدور مجوز برای تهیه نان بر اساس رعایت حداقل های ضوابط بهداشتی و فنی سازمان غذا و دارو انجام می شود و واحدهای صنعتی بزرگ که نان حجیم و نیمه حجیم تولید می کنند علاوه بر رعایت حداقل ضوابط ها باید دارای مسئول فنی ثابت باشند که همه ضوابط سازمان غذا و دارو رعایت شود. وی، ویژگی نان خوب را نان حجیمی بیان کرد که آرد آن از ۹۰ درصد گندم استخراج شده باشد. شرط تایید بسته بندی نان صباح درباره بسته بندی نان نیز، گفت: باید بسته بندی‌ها به صورت کارگاهی باشد اگر بسته بندی دارای آرم سازمان غذا و دارو و نشانگرهای سلامت باشد مورد تایید است زیرا نظارت بر روی آنها انجام شده است و اگر به طور سنتی بسته بندی شده باشد هیچ گونه مسئولیتی به عهده سازمان غذا و دارو نیست. معاون اداره کل غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو در پایان، تاکید کرد: باید با فرهنگ سازی، مردم را به سمت تهیه مواد بسته بندی شده با آرم سازمان غذا و دارو و نشانگرهای سلامت سوق دهیم.