counter create hit

مطالب مرتبط:
با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

ادویه های هندی, خواص ادویه های هندی, خاصیت انواع ادویه ادویه های هندی, خواص ادویه های هندیدر این مطلب از ابرتازه ها شما را با ادویه های ه ...

طرز تهیه سالاد لوبیا

طرز تهیه سالاد لوبیا که غذایی بسیار لذیذ و مغذی است را در بخش آشپزی تاپ ناز آموزش می دهیم. مواد لازم برای سالاد لوبیا  برگ ریحان :به مقدار لازم گوجه فرنگی :2 عدد کنسرو لوبیا :یک عدد ریحان خرد شده :یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده :1/4 فنجان خیار خرد شده :3/4 ف ...

دستور تهیه خورش شوید

دستور تهیه خورش شوید

وب سایت آرگا مگ: خورش شوید از انواع غذاهای معروف شمالی است که شما می توانید این نوع خورش خوشمزه را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه خورش شوید از مرغابی و آلوچه و ش ...

طرز تهیه خورش شیش انداز

طرز تهیه خورش شیش انداز

خورش شیش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج و … در این بخش آسمونی روش پخت خورش شیش انداز را شرح خواهیم داد.مواد لازم برای تهیه خورش شش ان ...

کتایون ریاحی مشکل پوشش داشت،ناصرملک مطیعی هم مشکل پوشش داشت؟

کتایون ریاحی مشکل پوشش داشت،ناصرملک مطیعی هم مشکل پوشش داشت؟

ایران نوشت:برنامه دورهمی به‌مناسبت روز زن و روز مادر قرار بود با حضور کتایون ریاحی پخش شود که به‌جایش یک برنامه قدیمی با حضور پژما ...

کشف ساختمانی عجیب و مرموز روی ماه +عکس

کشف ساختمانی عجیب و مرموز روی ماه +عکس

عکسی که به تازگی یک ماهواره چینی از ساختمانی عجیب و مرموز روی ماه تهیه کرده است احتمال وجود موجودات هوشمند فضایی را قوت بخشیده است. ...

طرز تهیه میگو پلو جنوبی خوشمزه و مقوی

میگو پلو جنوبی یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.مواد مورد نیاز:برنج (خیس شده): ۶ پیمانهمیگو (پاک شده): ۴۵۰ گ ...

طرز تهیه کاپ کیک اسپاگتی

کاپ کیک اسپاگتی را می توانید در وعده عصرانه مصرف کنید. دستور تهیه کاپ کیک اسپاگت را مشاهده می کنید. مواد لازم برای کاپ کیک اسپاگتی کره نرم  نصف فنجان شکر  1 فنجان تخم مرغ  2 عدد وانیل  1 ق غ آرد   1 و سه چهارم فنجان جوش شیرین  نصف ق غ بکینگ پودر  نصف ق غ نم ...

شیرینی گل های مارمالادی

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه زرده تخ ...

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی را تابحال چشیده اید؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست کردن یک سالاد متفاوت هستید

بحران چاقی در سراسر جهان: این قدر فست فود نخورید

طی دهه های اخیر، چاقی در جهان به شدت رشد داشته و اصلی ترین دلیل آن نیز تغییر الگوی مصرف مواد غذایی است. طراحی برچسب های هشداردهنده روی مواد غذایی می تواند این روند افسارگسیخته را مهار کند. ...

شیر برنج خوشمزه به سبک ترکیه ای ها

امروز قصد داریم طرز تهیه یک غذای ترکیه ای اصیل را به شما عزیزان آموزش دهیم.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه شیربرنج ترکیه ای را به شما عزیزان آموزش میدهیم.

طرز تهیه چیز کیک عسلی

مواد لازم برای چیز کیک عسلی بیسکویت ساده 2 عدد پنیر خامه ای 250 گرم عسل ¼ پیمانه بیسکویت تارت 12 عدد خامه غلیظ 300 میلی لیتر طرز تهیه چیز کیک عسلی بیسکویت های ساده را در غذاساز به شکل پودر درآورید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد. سپس با استفاده از یک همزن برق ...

طرز تهیه مینی  تارت شکلاتی

طرز تهیه مینی تارت شکلاتی

مینی تارت های شکلاتی، خوشمزه های کوچولویی هستند برای شمایی که به شکلات علاقه دارید. زودتر دست به کار شوید.

تهیه سالاد کلم، خانم های خانه دار بخوانند

اگر می خواهید از کلم قرمز برای سالاد استفاده کنید و کلم ها سفت است، برای ترد شدن آن می توانید از چند روش استفاده کنید.

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد. ...

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

طرز تهیه ی املت فنجانی با مایکروفر

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه ی یک نوع املت فنجانی در مایکروفر آشنا کنیم. مدت زمان پخت این املت، پنج دقیقه است. شما می توانید این املت را در ماگ های سرامیکی یا فنجان های بزرگ، تهیه و سرو کنید. برای آشنایی با روش تهیه ی این املت خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

انواع ترشی و شور (1)

انواع ترشی و شور (1)

این خانواده سبز: در این فصل سرد, خوردن غذا با ترشی بسیار لذت بخش است. ترشی مزه خاصی به غذا پوست و به همین دلیل نحوه تهیه انواع ترشی است که شما را انتخاب کرده اند و انواع طعم دهنده در جدول denote bبدونید. Trti عقیلمواد مورد نیازبادام sheller: 200 گرمهازل: 200 گرمپسته: 200 گرممغز گردو: 200 گرمسرکه، نمک و تخم گشنیز: به میزان لازمطرز تهیههمه آجیل‌ها را از یک ساعت قبل در آب گذاشته و خیس می‌کنیم، سپس آنها را از آب خارج کرده، مرتب می‌چینیم و در هر ردیف لابه‌لای آنها را کمی تخم گشنیز و نمک اضافه کرده و در پایان سرکه را روی مواد می‌ریزیم، به طوری که تمام مواد را پوشش دهد. این ترشی بسیار لذیذ است و پس از چهار تا پنج روز قابل استفاده می‌شود.ترشـی گل‌کلـم و انـارمواد لازمگل‌کلم: 200 گرم اناردان شده سفید: 200 گرم سیر نگینی خرد شده: یک بوته فلفل سبز تند: 30 گرم نمک و فلفل سفید از هر کدام: یک قاشق چایخوری سرکه سفید: به میزان لازمطرز تهیهگل‌کلم را ریز خرد کرده، سیر و فلفل تند را به همراه انار با گل‌کلم مخلوط می‌کنیم. نمک و فلفل سفید را افزوده و مواد را داخل شیشه استریل شده می‌ریزیم، روی آن را با سرکه سفید کاملا می‌پوشانیم و به مدت دو هفته زمان می‌دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.ترشـی انار و لـبومواد لازملبو: پنج عدد سیب درختی: سه عددانار: دو عدد سرکه: به میزان لازم شکر: دو قاشق مرباخوریطرز تهیهلبوهای خام را رنده نموده و سرکه را به میزانی که روی لبوها را بگیرد، به آن اضافه می‌کنیم. ترکیب لبو و سرکه را روی حرارت ملایم گذاشته، اجازه می‌دهیم تا بجوشد و حالتی مانند مارمالاد پیدا کند. سیب‌ها را پوست کنده، رنده نموده و به لبوهای جوشیده اضافه می‌کنیم، سپس شکر را افزوده و می‌گذاریم تا مخلوط مواد چند جوش بخورد. مواد را کنار گذاشته تا سرد شوند. انارها را دان کرده، بعد از سرد شدن مواد، آن را افزوده و مخلوط می‌کنیم. ترشی را در شیشه ریخته، پنج تا شش روز در آن را بسته نگه داشته و اجازه می‌دهیم تا کاملا آماده شود.ترشـی تخـم مـرغ قـرمزمواد لازمچغندر قرمز: 425 گرمشکر قهوه ای: 50 گرمسرکه: 1/4 پیمانهآب سرد: 1/4  پیمانهنمک: نصف قاشق چایخوریمیخک: چهار عددچوب دارچین کوچک: یک عددتخم مرغ آبپز شده: شش عددطرز تهیهشکر قهوه‌ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی‌تابه متوسط مخلوط می‌کنیم، سپس به مدت هشت دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته و هم می‌زنیم. چغندرها را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شوند. پوست تخم‌مرغ‌های آب‌پز را گرفته، در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی گذاشته و بعد مخلوط را به آن اضافه کرده و در ظرف را محکم می‌بندیم. این ترشی حداقل پنج روز قبل از مصرف باید در یخچال نگهداری شود.ترشی کلم بنفشمواد لازمکلم بنفش: یک عددنمک: سه قاشق سوپخوریفلفل پاپریکا: یک قاشق سوپخوریفلفل قرمز: یک قاشق سوپخوریشکر: دو قاشق سوپخوریسرکه سفید: به میزان لازمطرز تهیهکلم بنفش را به صورت خلالی خرد کرده، سپس در آبکش می‌ریزیم و روی آن نمک می‌پاشیم. سه الی چهار ساعت به آن زمان می‌دهیم، پس از آن کلم بنفش را زیر آب سرد می‌شوییم و آن را کاملا فشار داده تا آب اضافی آن خارج شود. بعد در شیشه مناسبی ریخته و لابه‌لای آن پاپریکا، فلفل قرمز و شکر می‌پاشیم. روی آن را با سرکه سفید پر می‌کنیم و در آن را محکم می‌بندیم. این ترشی تا زمان مصرف، در بیرون یخچال ماندگاری دارد، ولی پس از این که در آن را باز کردیم باید در یخچال نگهداری شود، در غیر این صورت رنگ آن تغییر می‌کند.خیـارشوررمواد لازم ( دو کیلوگرم)خیار قلمی: دو کیلوگرمنمک: چهار قاشق غذاخوریدانه فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوریتلخون یا مرزه: 50 گرم (یک دسته کوچک)سرکه: یک پیمانهسیر: یک بوتهآب: به میزان لازمطرز تهیهبرای تهیه یک خیارشور عالی، یک روش بسیار عالی دارم که می‌خواهم به شما نیز یاد بدهم. در یک ظرف بزرگ مثل قابلمه آب می‌ریزیم و یک تخم‌مرغ خام در آن می‌اندازیم. حالا میزان مشخصی نمک افزوده و هم می‌زنیم. وقتی نمک کم باشد، تخم‌مرغ‌ همان حالت اولیه آب بی‌مزه را دارد، ولی وقتی به قدر کافی شور شود، سر تخم‌مرغ به سمت بالا مایل می‌شود. البته اگر آب بیش از حد هم شور شود تخم‌مرغ کامل حالت ایستاده می‌گیرد. بهترین زمان برای استفاده در شور‌ها زمانی است که تخم‌مرغ مایل به بالا می‌شود.آب نمک را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. همزمان شیشه‌ای تمیز انتخاب می‌کنیم و خیارها را یک ردیف داخل شیشه می‌چینیم، بعد دانه فلفل سیاه یا فلفل چیلی تازه و نیمی از تلخون را در شیشه می‌ریزیم. ردیف بعدی خیار را چیده و مابقی سبزی را هم می‌افزاییم. بعد سرکه را در شیشه می‌ریزیم و وقتی آب‌جوش آمد، سریع آن را روی خیارها می‌ریزیم، شیشه را لب به لب پر می‌کنیم و خیلی زود در شیشه‌ را می‌بندیم. در شیشه تا وقتی خیارشورها برسند نباید باز باشد. کامل پر کردن شیشه باعث پلمپ شدن در آن می‌شود. به صورت معمول خیارشور 10 تا 15 روز طول می‌کشد تا برسد. بهتر است شیشه در هوای باز نگهداری شود.