counter create hit

مطالب مرتبط:

رقم خبر: آمار جالب از تعداد شعبه بانک در ایران

رقم خبر برای «رد نشدن» از کنار ارقام موجود در خبرهاست.گاهی ارقامی وجود دارد که با چند لحظه فکر کردن به آن به موضوعات جدیدی پی خواهیم برد.

وزیر اطلاعات: با دروغ و اتهام به نتیجه نمی رسیم

وزیر اطلاعات تصریح کرد که رسانه ها باید در ارائه مطالب صحّت را اصل قرار دهند.

باور کردنی نیست، او همان راسل کرو است؟

جدیدترین اخبار گوناگون را در «تابناک با تو» از دست ندهید. در این سایت شما هر روز گزید ه ای از آخرین اخبار پیرامون موضوعات خانواده، سلامت و بهداشت، سرگرمی و دانستنی ها، آشپزی، فیلم و عکس هایی از سراسر جهان، دکوراسیون و ... را دنبال خواهید کرد. همچنین «تابناک باتو» ...

تماشا کنید: طرح مفهومی iOS 12 با قابلیت های هیجان انگیز

تماشا کنید: طرح مفهومی iOS 12 با قابلیت های هیجان انگیز

رسانه کلیک – ویدیوی طرح مفهومی iOS 12 در فضای مجازی حسابی سر و صدا به پا کرده است. بر اساس این ویدیو، آی او اس 12 از قابلیت های زیادی مانند نمایشگر همیشه روشن و تماس گروهی فیس تایم برخوردار است. رفته رفته به کنفرانس توسعه دهندگان ...

خادم به فدراسیون کشتی بازگشت

رسول خادم موافقت خود را برای بازگشت به فدراسیون کشتی اعلام کرد.

شکایت وکیل فرانسوی علیه بن سلمان

وکیل یک گروه یمنی از ولیعهد عربستان نزد دادگاهی در فرانسه شکایت کرد.

اسرائیل: اجازه حضور دائم ایران در سوریه را نمی دهیم

وزیر دفاع اسرائیل طی سخنانی گفت که این رژیم به هر بهایی اجازه حضور دائم ایران در سوریه را نمی دهد.

شرایط جدید تامین ارز مسافرتی در شعب منتخب بانک ملی ایران

متقاضیان دریافت ارز مسافرتی که از طریق فرودگاه های بین المللی امام خمینی (ره )،اصفهان،شیراز،تبریز،ارومیه و اهواز به خارج از کشور سفر می نمایند می توانند برای دریافت حواله ارز مسافرتی به شعب منتخب مراجعه نمایند. ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان با غذا های سنتی و چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. آن است که پرتاب دل چسب. مناسب برای ضیافت های من شده بود با تزیین در آن می توان به سفره های رنگ و لعاب. و بادمجان خوشمزه است مزه غذا و محبوب در ایالات متحده وجود دارد انواع راه درست است. مواد لازم: بادمجان قلمی: این روایت از دزدی و یا گردن و یا گاهی اوقات راه گوسفند: ۳۵۰ قرمز: سوم اینجا: چهارم به گندم: سوم که و دریا: ۴, ۵ قاشق غذاخورینمك، فلفل، زردچوبه: به میزان لازمكشك: ۲۰۰ گرم   روش تهیه: ۱ - ۱ - بادمجان ها را پوست گرفته، نمك بزنید تا تلخی آنان گرفته گردد، پس از آن آنان را در روغن سرخ كنید. ۲ - ۲ - گوشت را با قدری از پیازداغ و زردچوبه بپزید، پس از آن عدس، برنج، بلغورگندم و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه كرده اذن دهید تا به خوبی بپزد و جا بیفتد. ۳ - ۳ - حلیم جاافتاده و پخته شده را از روی حرارت برداشته با گوشت كوب دستی مدام بكوبید تا كشدار گردد. ۴ - ك۴ - كشك را اضافه كنید. نعناع داغ، پیازداغ، نمك، فلفل و سیرداغ را به حلیم بیفزایید و اذن دهید تا با هم بپزند و مخلوط گردند. پس از آن درظرف مناسب بریزید و سرو كنید. نكته:  1 -  1 - وقتی سیرداغ درست می كنید درآخرین فاز كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار موجب می گردد سیرداغ بوی كمتری داشته باشد. ۲ - ۲ - طبق معمول در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می گردد كه در این صورت رنگ حلیم روشن تر خواهد گردید. .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b { padding:0px; margin: 0; padding-top:1em!important; padding-bottom:1em!important; width:100%; display: block; font-weight:bold; background-color:#FFFFFF; border:0!important; border-left:4px solid #3498DB!important; text-decoration:none; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b:active, .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b:hover { opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; text-decoration:none; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b { transition: background-color 250ms; webkit-transition: background-color 250ms; opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b .ctaText { font-weight:bold; color:inherit; text-decoration:none; font-size: 16px; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b .postTitle { color:#16A085; text-decoration: underline!important; font-size: 16px; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b:hover .postTitle { text-decoration: underline!important; } این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دلمه فلفل به سه روش ۳ - ۳ - درتهیه این حلیم توان دارید بادمجان ها را به جای سرخ كردن به طور آب پز استفاده كنید.  حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: ۱۰ تا ۱۲ عدد    گوشت سر دست: ۱ کیلوگرم    لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم    پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری    کشک سائیده: ۲ تا ۳ پیمانه    روغن: ۳۵۰ گرم    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم   طرز تهیه: ۱٫۱٫ داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می ریزیم. ۲٫ گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم تماما بپزند. ۲٫ پوست بادنجان ها را می گیریم و سر آنان را می گیریم. ۳٫ پس از آن می شوییم و روی آنان اندکی نمک می ریزیم تا تلخی آن گرفته گردد. داخل یک تابه بزرگ، قدری روغن می ریزیم و بادنجان ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می کنیم. ۴٫گوشت را پس از پختن از آب خارج می کنیم. بادنجان های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می ریزیم و آنان را خوب می کوبیم و مخلوط می کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی آن را به هم می زنیم تا حلیم تماما جا افتاده و کش دار گردد.